Norrländskt socialistiskt motstånd

Jag skriver om politiska, samhällsorienterade ämnen. Så sök inte sportkommentarer här. Allah är inte akbar. Östersund är världens centrum, Norrland är "nära" och resten räknar jag som ren periferi.

10 januari 2006

Hugg i, husmor!

När Maria Larsson (kd) ställer upp tio favoritförslag till psykvården, tillsammans med sina polare Kristina Axén Olin (m), Kenneth Johansson (c) och Erik Ullenhag (fp), får vi en dos mysig socialkonservatism. Skatterna ska sänkas, det har vi ju kommit överens om, med en sisådär 50 miljarder kronor. Om vi ska klara den skattesänkningen, och det ska vi ju, för vi är fina mänskor, så får folk jobba lite själva med välfärden.

Säg att vi sänker skatterna för företag med 13 miljarder och skatterna för vanligt folk med 37 miljarder. Då finns det en massa pengar över, som folk kan ge till volontärorganisationer.

Det finns massor av hemlösa i socialistdiktaturen Sverige. Så när vi får makten ska vi helt enkelt se till att säga till folk väldigt noga, att de gärna får skänka pengar till Frälsis, stiftelser för hemlösa och så vidare. Inget värmer ju så gott som en hjärtlig gåva från mänska till mänska, eller hur?! Och då tycker vi va, a'hujk, att det vore gött om folk fick göra skatteavdrag på gåvan. Så kunde folk vara ännu godare, va!

Så, i alla fall. Nummer tio: ÅSTADKOM BÄSTA MÖJLIGA RESULTAT, ni frivilliga kämpar!